Beoordelingen van Uncle Lee Amsterdam

Recente recensies van Uncle Lee Amsterdam

4 sterren na 27 reviews

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed mals gefrituurd kip.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering en goed eten!!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything just the rettich seemed less fresh than the usual we get but that didnt stop us from devouring everything in a few minutes. Thanks for the fried chicken! Hopefully you guys can get some american style gravy going on in the future. I know its not how youre branded but I guess I just miss the gravy.🤭

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wings waren te vettig, de olie droop er van ar. Er stond duidelijk dat de bezorger niet moet aanbellen. En hij gaat leuk aanbellen en daarnaast nog keihard aan de telefoon praten. Waardeloos.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, warm, goed gekruid en gebakken. De hoeveelheid is meer dan genoeg en het nam mij terug naar het eten in Korea. Aanrader!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, smakelijk en nog warm! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip en snelle bezorging

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is goed.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeker lekker. Misschien klein verbeter puntje is dat ik de kip iets te droog vond. Mag iets sausiger.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een 5 sterren review van Snackspert waren we toch wat teleurgesteld. De kip zonder saus smaakt nergens naar. Wel knapperig en een grote portie.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Goede porties Mooie professionele verpakking Snelle bezorging En goede prijs/kwaliteit verhouding Echt een aanrader!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fucking great deep fried chicken bros. Thanks for all the calories!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere malse fried chicken en de rettich en kimchi erbij was een goede combo. Vertraging van bezorging werd netjes doorgegeven. Ben erg blij met uncle lee.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 hour delivery time and food was not very warm any more. considering that, it was still tasty.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een ware toevoeging aan het kleurenpalet van de bezorgrestaurants van Noord. Kip was botermals, korst was krokant en niet te zompig en ondanks de bezorging bleef alles goed warm. Ik baalde als een stekker dat ik geen grotere portie had genomen en dat zegt volgens mij genoeg. Kleine side note: ik koos de 'extra fire'-variant: voor Hollandse begrippen misschien erg heet, maar voor de pepervreter mag er nog wel een schepje bovenop.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste en laatste keer! Vreten kwam half uur later dan vermeld en was koud lekker als je honger hebt om koude patat te moeten vreten!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip is niet bijzonder erg vet. De saus is top! Alleen de rijst is flauw en de sla stelt in niet veel voor. Niet echt de korean belevenis . Jammer!! Volgende keer beter.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles goed verpakt. Isoleerkarton voor koude drank was goede vondst. Kip perfect.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, sappig, ga hier vaker bestellen

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en werd bezorgd op tijdstip zoals aangegeven. voor herhaling vatbaar

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van alles is goed. Goed kip, jammer dat er geen saus op de kip zelf zit, zoals geadverteerd wordt op jullie sites.... Bezorger was 15 min eerder dan gevraagd. Gelukkig was ik thuis.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Je proeft dat het met liefde is gemaakt. Geen massaproductie maar kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke crunchy kip en pittige saus is ook lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was écht heel erg lekker! Foutje in de geleverde bestelling is boven verwachting opgelost, thanks! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik bij Uncle Lee heb besteld. Een aanwinst voor Noord!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de uncle lee special besteld. Mijn favoriet was de boneless chicken, supernice! Had wel liever patat erbij gehad dan rijst. Bezorging was er binnen een half uur.